Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija Žigova

Objavi komentar

Registracija Žigova. Koji se odnosi na madridski sporazum o međunarodnoj registraciji žigova, usvojen u madridu 27. Prostije rečeno, domen možemo zamisliti kao virtuelnu parcelu na internet.

Registracija Ziga U Nacionalnim I Međunarodnim Okvirima
Registracija Ziga U Nacionalnim I Međunarodnim Okvirima from imgv2-2-f.scribdassets.com
Tako, primera radi, žig, odnosno pravo iz prijave mogu se preneti na drugo lice ugovorom. Registracija žiga vezana je za postupak zaštite žiga. Preporuča se odabir isključivo proizvoda ili usluga unutar razreda za koje se žig koristi ili namjerava koristiti.

Sastavlja se na način da se na zasebnom listu papira navode proizvodi i/ili usluge na koje se žig odnosi, jasno određeni i svrstani u razrede u skladu s nicanskom klasifikacijom.

Ako podnositelj prijave ima prebivalište, ili osnovno, ili stvarno i djelatno industrijsko ili trgovačko sjedište u europskoj uniji, u postupku registracije nije potrebno imati zastupnika. Postoji li kakav preduvjet za podnošenje prijave za međunarodnu registraciju žiga? Upravljajte i obnavljajte svoje biljege kroz jedan centralizirani sustav. Primjer pravilno popunjenog obrasca ž1 može se naći ovdje.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar