Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pismo Iz Zelengrada Prica

Objavi komentar

Tek što zora Stijcnj upali Ražalošéen Gavran javi. Pismo iz Zelengrada priča je za djecu Nevenke Vidak.


Pismo Iz Zelengrada Education Quiz Quizizz

Glavna pouka priče je da moramo održavati okoliš čistim i da ne smijemo bacati smeće u prirodu jer bi je tako mogli trajno.

Pismo iz zelengrada prica. 1 Pismo iz Zelengrada je a igrokaz b strip c priča u stihovima 2 Priču je napisala a Nada Iveljić b Nevenka Videk c Sunčana Škrinjarić 3 U priči se govori a o svađi životinja u šumi b o onečišćenom moru c o čuvanju ljepote i čistoće prirode 4 Zelengrad je a potok b šuma c selo 5 Na početku priče Zelengrad je bio a pun smeća b pun cvijeća i veselih. Tako je jednog jutra kad se gavran probudio odmah javio svima da se razbolio plavi potok. Sveti Franjo i životinje - Zagreb 1999.

Analiza lektire Nevenka Videk. Kralj rođen u štalici - Zagreb 1999. Pitalice pjevalice - Zagreb 1995.

You may be offline or with limited connectivity. A Šarengrad b Zelengrad c Zekograd d Mačkograd 2 Što je zatrpalo potočić. Poštar zeko Brzonogi ili Prašnjavko ili Kjel crna labud ptica Andrea Petrelik- Huseinović.

Zatim u bilježnicu za lektiru zapiši naslov pisca i ilustratora. U Zelengrad šumi koja se nalazi u Modroj šumi žive mnogobrojne životinje koje žive u slozi. Pismo iz Zelengrada - Quiz.

Stanovnicima grada uputili su pismo u kojem su im poručili kako je važn. Anica i sportski dan ili Anica i čarobnica Lili 12. A djeca b odrasli liudi c sumske zivotinje 2 Djelo koje ste procitali je.

6 Tko je krojač. 9 Što radi divlja svinja 10 Kakvu juhu kuha medvjedica. HJ Lektira Pismo iz Zelengrada.

Kako je živjela Sveta Obitelj - Zagreb 1999. Plavo nebo ili Ciconia ciconia 11. Medo Winnie zvani Pooh Nada Iveljić.

Lektira pismo zelengrad drugi razred. Kako se zove pisac priče Pismo iz. A Prica u obliku pjesme b Pjesma u obliku price c Igrokaz u stihovima 3 Sto se nalazi u modroj sumi.

Ustale su Ptice zvijeri Cijela šuma atreperi. Pismo iz Zelengrada priča je koja je napisana u stihovima. Pismo iz Zelengrada Alan Aleksander Milne.

Voli i svako dijete koje u kazalište ide Jer želi da sva djeca predstavu o Zelengradu vide I da uvijek gdje god stignu gdje god odu Paze. Nebeske barke ili Pronađeno blago ili Božićna bajka Želimir Hercigonja. Pismo iz Zelengrada - Zagreb 1993.

Lutkice iz kutije Ku-kuc. PowToon is a free. Modra uvala - Zagreb 1996.

Na ovom linku možete pronaći knjigu - Pismo iz Zelengrada. Nije riječ o klasičnoj pjesmi već o priči. Jedna grupa je razgovarala o čitanju i teškoćama druga o videoigricama a treća je ponavljala gradivo i.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Zadane zadatke riješiti ćete u bilježnicu za lektiru. Pismo iz Zelengrada- - Kviz.

Pika Vončina Nevenka Videk kaže da Radoznalu djecu stalno nešto zapitkuje i pita Veseleći se svakom djetetu koje knjige čita. Live worksheets Croatian Hrvatski jezik Lektira Pismo iz Zelengrada - likovi. 5 Tko peče tortu.

Pismo iz Zelengrada Napisala. Plavo nebo ili Ciconia ciconia Desa Mock. Pismo iz Zelengrada priča je koja je napisana u stihovima.

Zaplakala Kukavica Rastuži se Vjeverica Trëe mravl Pëcle Icte Oštrih osa Krenu ëete. Pismo iz Zelengrada 8. Glavna pouka priče je da moramo održavati okoliš čistim i da ne smijemo bacati smeće u prirodu jer bi je tako mogli trajno zagaditi.

Nebeske barke ili Pronađeno blago ili Božićna bajka 9. 1 Tko je napisao priču Pismo iz Zelengrada. A Trcigrad b Bjezigrad c Legengrad d Zelengrad.

Draga djecoPismo iz Zelengrada autorice Nevenke Videk priča je napisana u stihovima u obliku slikovnice. Priča je napisana u stihovima ali ipak nije pjesma. Nakon čitanja knjige nekome prepričaj o čemu se radi.

3 Kako se zove šuma u kojoj se događa radnja priče. Ova priča zapravo je slikovnica pa djeca uz ove poučne stihove mogu pratiti i lijepe slike te tako upotpuniti svoj dojam o priči. Nije riječ o klasičnoj pjesmi već o priči.

8 Tko pije kavu. Uz ove poučne stihove možete pratiti i lijepe s. Pričanka pjevanka crtanka I II - Zagreb 1996.

Modra šuma zamišljeno mjesto. Više about Pismo iz Zelengrada. Nadam se da ste uživali čitajući priču Pismo iz Zelengrada i da vam neće biti teško riješiti zadane zadatke.

4 Što radi zeko. A Kamenje b Drveće c Smeće d Papirići 3 Tko je čekao druge životinje na obali. Odredi vrijeme i mjesto radnje i.

Noina lađa - Zagreb 2000. Poštar zeko Brzonogi ili Prašnjavko ili Kjel crna labud ptica ili Vodenjak i stara kruška 10. Tu vijest je gavran saznao od drugih životinja koje žive na potoku.

1 Kako se zove šuma u kojoj se odvija radnja priče. Priča Nevenke Videk o šumskim stanovnicima koji su očistili potok u srcu Zelengrada. Anica i sportski dan ili Anica i.

Ovaj tjedan trebali smo zajedno obraditi priču Pismo iz Zelengradaali zbog novonastale situacije zadane zadatke riješiti ćete kod kuće. 8971 rezultata za priča iz zelengrada Pismo iz Zelengrada- kviz Kviz. Iz brloga Ispod brijega Pospani se.

7 Što radi medvjed Mrkan. 2 Tko je ilustrirao Pismo iz Zelengrada. HJ Lektira Pismo iz Zelengrada DRAFT.

1 Tko slozno cisti potok. A ovdje su zadaci. Priča je unutra Čitanje narodne priče autora hristopher orra Duboko u šumi _ Učenici su sami odabrali svoju šumsku lutkicu iz kutije i dali joj ime te pričali priču ostalim učenicima.

Pismo iz Zelengrada. A Ježić i ježići b Zečić i zečići c Dabar i dabrići d Medvjed i medvjedići. Bolestan je potok plavi Naslutio Velik jad Probudeni Zelengrad.

Ona ima radnju likove temu i jasnu pouku. Pismo iz Zelengrada - likovi Dopuni tekst odgovarajućim riječima ID. Priče iz davnine - PROVJERA by spac5ra.


Pismo Iz Zelengrada Likovi Worksheet


Pismo Iz Zelengradalutalica Pdf


Pismo Iz Zelengrada Sat Lektire Rad Na Tekstu Pdf


Pismo Iz Zelengrada By Nevenka Videk


Related Posts

Objavi komentar