Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Pismo Iz Zelengrada Lektira Poruka

Objavi komentar

LEKTIRA Brankica Habuzin giacfqgigidXqXqmfõeaeXjkXmefjXkX iz hrvatskoga jezika lektira DX LWHOMLFHLX LWHOMHUDUHGQHQDVWDYH 2razred Lektirni prirucnik 2. Ne smijemo zagađivati prirodu jer bez prirode biljaka i životinja ni ljudi ne bi mogli živjeti.


Osnovna Skola Petar Berislavic Trogir Naslovnica Pismo Iz Zelengrada Obrada Lektire

Anica i sportski dan ili Anica i čarobnica Lili 12.

Pismo iz zelengrada lektira poruka. LEKTIRA Pismo iz Zelengrada. Glavna pouka priče je da moramo održavati okoliš čistim i da ne smijemo bacati smeće u prirodu jer bi je tako mogli trajno zagaditi. Pismo svetom Nikoli učenički rad 4.

Tako je jednog jutra kad se gavran probudio odmah javio svima da se razbolio plavi potok. Diplomirala jugoslavenske jezike i književnosti i komparativnu književnost te 2004. Pismo iz Zelengrada priča je koja je napisana u stihovima.

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Plavo nebo ili Ciconia ciconia 11. Nakon čitanja knjige nekome prepričaj o čemu se radi.

Bolestan je potok plavi Naslutio Velik jad Probudeni Zelengrad. Pismo iz Zelengrada priča je za djecu Nevenke Vidak. Sat Pod maskama Stjepan Jakševac 105.

Ne smijemo zagađivati prirodu bacati smeće u šume i potoke jer tako ne ugrožavamo samo životinje i okoliš već i ljude. Pismo iz Zelengrada Nevenka Videk Zbornica. Kako se zove pisac priče Pismo iz Zelengrada.

MIŠEVI I MAČKE NAGLAVAČKE. Carevo novo ruho Hans Christian Andersen 103. To je priča o zagađenoj šumi koja uzvraća udarac i ocrtava jednostavan princip na kojemu se temelji ekologija sve se vraća sve se plaća kako.

Priča je napisana u stihovima ali ipak nije pjesma. Pismo iz Zelengrada Nevenka Videk 142. Pismo iz Zelengrada- kviz Kviz.

Tim povodom knjižničarka Marija Tot pročitala je učenicima Pismo iz Zelengrada. Ova priča zapravo je slikovnica pa djeca uz ove poučne stihove mogu pratiti i lijepe slike te tako upotpuniti svoj dojam o priči. Lektira iz papirnate vrećice Lektira iz škarnicla - oslikaju prednju stranu papirnate vrećice kao naslovnicu a na zadnjoj napišu uputu za uporabu u vrećicu spreme deset predmeta koji ih asociraju na knjigu a na satu obrazlože zašto su ih odabrali bude vrlo smiješno.

Modra šuma zamišljeno mjesto. Tek što zora Stijcnj upali Ražalošéen Gavran javi. Pismo Nikoli pjesma Jasminka Stošić učiteljica.

Osim što se lektira temelji na tematskoj raznovrsnosti također se temelji i na kriteriju žanrovske raznovrsnosti što podrazumijeva uključivanje različitih vrsta književnih djela iz svih književnih rodova. Nije riječ o klasičnoj pjesmi već o priči. Pismo iz Zelengrada spisateljice Nevenke Videk priča je napisana u stihovima i u obliku slikovnice a donosi vrlo važne životne poruke.

U prirodu se smeće ne smije bacati jer je priroda dom šumskih životinja. Zaplakala Kukavica Rastuži se Vjeverica Trëe mravl Pëcle Icte Oštrih osa Krenu ëete. Ilustracija 2111Stanari u slonu - Dubravko Horvatić.

Ona ima radnju likove temu i jasnu pouku. PISMO IZ ZELENGRADA Otvaranje okvira. PISMO IZ ZELENGRADA-krajem TRAVNJA.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. U Zagrebu gdje je 1972. Poruka je učenika drugog razreda povodom Dana planeta Zemlje koji se obilježava svake godine 22.

Analiza lektire Nevenka Videk. Obvezno pročitati sljedeće priče. Pismo iz Zelengrada 8.

Nebeske barke ili Pronađeno blago ili Božićna bajka 9. Poruku lektirnog djela ozbiljno su shvatili te povodom Svjetskog dana voda ali i zbog vlastite želje za zaštitom prirode grupno izradili eko plakate s osobnim željama. Bilješka o piscu Nevenka Videk rođena je 3121953.

Ukoliko nešto ne možete pronaći ili želite saznati što ima novoga posjetite nas na stranici u izradi zbornicahrUspješnu novu nastavnu godinu želi vam vaša Zbornica. Sat Brezina grančica Marija. Prva je poruka važnost očuvanja čiste i zdrave prirode a druga ne manje važna pouka o.

Pismo iz Zelengrada - likovi Dopuni tekst odgovarajućim riječima ID. Doktorirala na Filozofskome fakultetu. Poštar zeko Brzonogi ili Prašnjavko ili Kjel crna labud ptica ili Vodenjak i stara kruška 10.

U Zelengrad šumi koja se nalazi u Modroj šumi žive mnogobrojne životinje koje žive u slozi. Učenici 2a razreda u svojoj su školskoj knjižnici 22. Pismo iz Zelengrada Nevenka Videk 141.

KAKO ŽIVE ŽIRAFE 3. Na primjer bajka i basna se uključuju u lektiru u primarnom obrazovanju. Dragi učiteljice u tijeku je prenošenje nastavnih materijala na novu domenu.

Pismo iz Zelengrada je slikovnica napisana u stihovima. Ustale su Ptice zvijeri Cijela šuma atreperi. Live worksheets Croatian Hrvatski jezik Lektira Pismo iz Zelengrada - likovi.

Lektirni predložak Pismo iz Zelengrada motivacija je za nastanak scenarija predstave Šumski prosvjed. Tu vijest je gavran saznao od drugih životinja koje žive na potoku. Ožujka obilježili Svjetski dan voda te kreativno obradili lektiru Pismo iz Zelengrada autorice Nevenke Videk.

1 Pismo iz Zelengrada je a igrokaz b strip c priča u stihovima 2 Priču je napisala a Nada Iveljić b Nevenka Videk c Sunčana Škrinjarić 3 U priči se govori a o svađi životinja u šumi b o onečišćenom moru c o čuvanju ljepote i čistoće prirode 4 Zelengrad je a potok b šuma c selo 5 Na početku priče Zelengrad je bio a pun smeća b pun cvijeća i veselih. Lektira pismo zelengrad drugi razred. Sat Mali Jan ima plan Sanja Polak 104.

LEKTIRA - Pismo iz Zelengrada Pucanje balona. Razred Zlata Lučić Štancl mag. Iz brloga Ispod brijega Pospani se.

STANARI U SLONU 2. Pjesma o srcu petostih činkvina - učenički rad 4. HJ Lektira Pismo iz Zelengrada DRAFT.

Pjesma KRUHU Jasminka Stošić učiteljica.


Pismo Iz Zelengrada Sat Lektire Rad Na Tekstu Pdf


Pismo Iz Zelengrada Likovi Worksheet


Pismo Iz Zelengrada Sat Lektire Rad Na Tekstu Pdf


Pismo Iz Zelengrada


Related Posts

Objavi komentar