Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija Traktora Bez Papira 2021

Objavi komentar

Registracija Traktora Bez Papira 2021. Ja imam tv 732 i bio je isto bez papira. Podsećamo vas da je ministar unutrašnjih poslova, sagledavajući problem sa kojim su se suočavali poljoprivrednici zbog nemogućnosti registracije traktora, motokultivatora i radnih.

Hk Mini Igracka Traktor Sa Balvanima A018217 Aksa Bih
Hk Mini Igracka Traktor Sa Balvanima A018217 Aksa Bih from www.aksabih.ba
Traktori sa zelenim i traktori sa belim tablicama. U našoj državi postoji određeni broj vlasnika oldtimera koji svoja vozila ne mogu registrirati jer za njih ne posjeduju pravovaljanu dokumentaciju (vlasničku knjižicu, prometnu dozvolu ili račun). Zvao sam stanicu za tehnicki pregled da mi objasne proceduru i rekli su mi da prije bilo cega da idem na policiju sa podacima traktora da provijerim dali je bio ikad registriran, dali u jugi ili u hr.

Jul 19, 2021 · imt 533, dobar, bez papira.

Građani koji imaju traktor, prikolicu, motokultivator i druge poljoprivredne mašine koje su starije od 5 godina, mogu ih registrovati iako nemaju odgovarajući dokaz o vlasništvu i poreklu vozila, saopštila je policijska uprava u nišu. Registracija starih traktora i bez dokaza o vlasništvu. Građani koji imaju traktor, prikolicu, motokultivator i druge poljoprivredne mašine koje su starije od 5 godina, mogu ih registrovati iako nemaju odgovarajući dokaz o vlasništvu i poreklu vozila, saopštila je policijska uprava u nišu. Šo noteikumu 1.pielikumā minēta tā tehnika, ko nepieciešams reģistrēt valsts informācijas sistēmā „traktortehnikas un tās vadītāju valsts informatīvā.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar