Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija Obrta Online

Objavi komentar

Registracija Obrta Online. Registrira se u nadležnoj općinskoj službi: Jul 08, 2018 · za početak, registracija obrta je puno jeftinija, a sam obrt je puno lakše ugasiti/zatvoriti nego li d.o.o.

Solo Kako Otvoriti Obrt Online Bez Puno Komplikacija
Solo Kako Otvoriti Obrt Online Bez Puno Komplikacija from solo.com.hr
Na taj način više ne morate dolaziti u nadležno upravno tijelo županije odnosno grada zagreba, a sve potrebne dokumente možete preuzeti online. Odabir imena, djelatnosti i sjedišta obrta. Sustav će te odmah obavijestiti o uvjetima za otvaranje obrta, a ako si namjerio/la otvoriti paušalni.

Jul 08, 2018 · za početak, registracija obrta je puno jeftinija, a sam obrt je puno lakše ugasiti/zatvoriti nego li d.o.o.

10 koraka kod osnivanja paušalnog obrta. Osnovni uslovi potrebni za registraciju obrta su da je lice državljanin bih, da je poslovno sposoban, da ispunjava opšte i posebne zdravstvene uslov ako je to propisano i da nije izrečena mjera zabrane obavljanja obrta. Djelatnost obrta također određujete sami, sukladno nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti. Kada si ušao/la u ovaj dio za obrtnike klikneš na osnivanje novog obrta i dalje pratiš upute sustava.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar