Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija Lo Srbija

Objavi komentar

Registracija Lo Srbija. Od poručivanja do realizacije je prošlo samo par sati. Podrška je odlična i dostupna u svako doba.

Pole Factor Asian Girls Don T Asian Culture Vulture Asian Culture Vulture
Pole Factor Asian Girls Don T Asian Culture Vulture Asian Culture Vulture from i1.wp.com
Prva dva (ili tri) broja pružaju informaciju o državi iz koje potiče misija, slovo u sredini označava tip misije, a poslednja tri broja redni broj registarske tablice. Registarske tablice za vozila diplomatskih i konzularnih predstavništava, misija stranih država i predstavništava međunarodnih organizacija u republici srbiji i njihovog osoblja, kao i stranih trgovinskih, saobraćajnih, kulturnih i drugih predstavništava, stranih dopisništava i stalnih stranih dopisnika, odnosno stranaca stalnih službenika u ovim predstavništvima sadrže: Prvobitnim pravilnikom o utvrđivanju registarskih područja, koji je trebalo da važi od 15.

Od poručivanja do realizacije je prošlo samo par sati.

Na inicijativu građana opštine nova varoš, ovaj grad je dobio svoju registarsku oznaku, pa je broj registarskih područja povećan na 75. Aranđelovac, vršac, gornji milanovac, loznica, paraćin, priboj, ruma i trstenik. See full list on sh.wikipedia.org Prebacio sam domen sa drugog registra na agenciju connect i prezadovoljan sam saradnjom.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar