Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija I Darzeli Kauno Rajone

Objavi komentar

Registracija I Darzeli Kauno Rajone. Kauno miesto savivaldybės administracija, savivaldybės biudžetinė įstaiga, laisvės al. Įsigaliojo nauja centralizuoto vaikų priėmimo į kauno rajono švietimo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarka.

Prasidėjo Elektroninė Registracija į Rajono Darzelius Kas Vyksta Kaune
Prasidėjo Elektroninė Registracija į Rajono Darzelius Kas Vyksta Kaune from kaunas.kasvyksta.lt
192 (310 kab.), kaunas, kiekvieną darbo dieną darbo valandomis. Informuojame, kad vadovaujantis kauno rajono savivaldybės tarybos 2021 m. Nov 21, 2016 · prasidėjo elektroninė registracija į rajono darželius.

Padangu ismatavimai pagal automobilio marke orų prognozė 2 savaitėm orkaiteje keptas upetakis su darzovemis oskaro.

Registracija i darzeli kauno rajone vedes ir turi vaiku 4 sezonas vidutinio neigalumo pasalpos dydis veisiejų technologijos ir verslo mokykla vidurinis išsilavinimas kiek klasiu vertejas trackid sp 006 varėnos kultūros centras kontaktai velickos drusku kasyklos darbo laikas vedes ir turi vaiku 3 vasario 16 renginiai panevezyje vel svieski man vel Vaikų registracija į darzelį kauno mokykla darzelis sviesa. Įsigaliojo nauja centralizuoto vaikų priėmimo į kauno rajono švietimo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarka. Tėvai ar globėjai gali pateikti prašymus ne tik raštu švietimo įstaigoje ar kultūros, švietimo ir sporto.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar