Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija Motora 50 Kubika

Objavi komentar

Registracija Motora 50 Kubika. Kalkulator registracije vozila sa tačnim iznosima troškova registracije za celu srbiju. Juce otvorih sjediste i nadjem saobracajnu novu unutra kad pise vazi do avgusta 2009 ?

Isplati Li Se Registracija Motora Skutera Na Manje Od Godinu Dana
Isplati Li Se Registracija Motora Skutera Na Manje Od Godinu Dana from www.polovniautomobili.com
Apr 26, 2016 · kako do potvrde za registraciju skutera? Kalkulator registracije vozila, tačne cene registracije za vaše mesto. Ovo je uobičajan postupak za prvu registaciju kada se utvrđuju.

Stize nam polako preolece, a sa njim i voznja malih motora, zvanih bicikl sa pomocnim motorom, za koje je bila potrebna samo jedna registracija prilikom kupovine, pa ga vozit do mile volje.

U poslednje vreme nam se dosta čitalaca žalilo i obraćalo za pomoć da ne može da registruje svoj skuter odnosno moped jer im na tehničkom pregledu traže potvrdu da skuter ne prelazi 49kubika i da ne ide brže od 45km/h. Kalkulator registracije vozila, tačne cene registracije za vaše mesto. Vlasnici skutera ne mogu da registruju motore bez potvrde o njihovoj brzini, koja košta čak 100 evra. Trebala bi mi ukupna cijena koštanja.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar