Autor slika teme: Igniel

Prijavi zloupotrebu

Registracija D.o.o. U Republici Srpskoj

Objavi komentar

Registracija D.o.o. U Republici Srpskoj. Procedura registracije u republici srpskoj je jednostavnija zbog sistema „sve na jednom mjestu koji provodi agencija za posredničke, informativne i finansijske usluge (apif). Subjekata u republici srpskoj (službeni glasnik republike srpske, br.

Od Freelancera Do Samostalnog Preduzetnika Smart Office Banja Luka
Od Freelancera Do Samostalnog Preduzetnika Smart Office Banja Luka from www.smartoffice.ba
Registracija je svako unošenje podataka u glavu knjigu registra, a u svrhu osnivanja subjekta upisa, statusnih promjena od značaja za pravni promet subjakata upisa u skladu sa ovim zakonom, l) brisanje iz registra je svaki unos. Po reske obaveze i troškovi radne snage su dosta niski u odnosu na evropske standarde. 67/13), koji je u primjeni od 1.

Onlajn registracija preduzeća u srpskoj od 2019.

Ovim zakonom uređuju se uslovi i način obavljanja veterinarske djelatnosti, zaštite zdravlja životinja, otkrivanje, sprečavanje pojave, suzbijanje i iskorjenjivanje zaraznih bolesti Ranije smo pisali o tome kako otvoriti firmu u fbih, a u nastavku teksta vam donosimo detalje o tome kako registrovati firmu u republici srpskoj. Pri registraciji firme u republici srpskoj, najčešće biramo između dvije opcije: Registracioni organ dužan je da donese rješenje o registraciji preduzetnika najkasnije u roku od dva dana, od dana dostavljanja urednog zahtjeva.


Related Posts

There is no other posts in this category.

Objavi komentar